Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відновили роботу 13 ЦНАПів та 100% автоматизованих систем і реєстрів

На Харківщині відновили роботу 13 ЦНАПів та 100% автоматизованих систем і реєстрів

За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова в регіоні триває відновлення роботи центрів надання адміністративних послуг.

Як повідомив заступник начальника ХОВА Роман Семенуха, на деокупованих територіях регіону функціонує 13 ЦНАПів, що становить 87% від їх загальної кількості.

Наразі центри надання адміністративних послуг відкриті у Балаклійській, Барвінківській, Ізюмській, Борівській, Куньєвській громадах Ізюмського району; Золочівській громаді Богодухівського району; Старосалтівській, Чугуївській Печенізькій громадах Чугуївського району; Великобурлукській, Куп'янській, Шевченківській громадах Куп'янськоого району та Дергачівській громаді Харківського району.

«У двох громадах області - Вовчанській та Дворічанській - відновити роботу ЦНАПів поки що не вдається через постійні обстріли з боку рф та активні бойові дії на території відповідних населених пунктів» , – розповів Роман Семенуха. 

Він також додав, що за доручення Олега Синєгубова Департамент цифрової трансформації ХОВА провів роботу з відновлення доступу жителів громад області до 179 автоматизованих систем та реєстрів. Станом на кінець січня вдалося відновити 100% реєстрів, які від початку повномасштабного вторгнення рф були закриті у зв'язку з ворожою агресією.