Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов привітав колектив «Українських енергетичних машин» з 89-ю річницею заснування підприємства

Євген Іванов привітав колектив «Українських енергетичних машин» з 89-ю річницею заснування підприємства

За дорученням керівника обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, заступник начальника ХОВА Євген Іванов подякував працівникам підприємства за те, що в умовах війни вони не припиняли виробництво й гідно тримали власний фронт робіт.

«Дуже важливо, що в такий складний рік ви працюєте. Звісно побажання зараз тільки одне – щоб наступну ювілейну річницю ми святкували в мирній потужній країні, в Харкові, що бере шлях на відновлення. Низький уклін вам за вашу роботу», – звернувся до колективу підприємства Євген Іванов.

Генеральний директор «Українських енергетичних машин» Віктор Суботін підбив підсумки роботи підприємства та зазначив, що колектив продовжує працювати, розвиваючи галузь енергетики.

«Нагадаю, що два потужні заводи «Турбоатом» та «Важмаш» було об'єднано і сьогодні це єдине підприємство – «Українські енергетичні машини». Це є історична справедливість, закономірність та необхідність. Енергетика держави тримається на наших з вами плечах, ми розуміємо відповідальність і минулий важкий рік війни наш колектив довів свою професійність та громадянську тверду позицію. Щиро дякую кожному з вас», – сказав Віктор Суботін.

Працівники підприємства отримали Почесні відзнаки начальника Харківської обласної військової адміністрації.