Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові знову запрацював торговельний центр «МЕТРО»

У Харкові знову запрацював торговельний центр «МЕТРО»

Із 23 грудня торговельний центр «МЕТРО» на проспекті Гагаріна знову працює в повноцінному режимі.

«У такий непростий час соціально відповідальний бізнес відіграє важливу роль для харків'ян. «МЕТРО» насправді не припиняло роботу – торговельна мережа допомагала нашим військовим та простим громадянам. І продовжує це робити. Відсьогодні «МЕТРО» знову працює у звичному режимі.  І те, що бізнес повертається на Харківщину, – найкраще демонструє віру в ЗСУ, Україну та Перемогу», - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Як розповів начальник управління з питань регіонального розвитку Компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» Арсен Старченко, в ТЦ повернулися співробітники, які працювали тут до повномасштабної війни.

«З 1 березня ТЦ було зачинено у зв’язку з небезпекою, але весь цей час і до сьогодні ми не припиняємо співпрацю з Харківською ОВА та підтримуємо харків’ян як продуктами харчування, так і непродовольчими товарами. Також передавали допомогу нашим захисникам і жителям деокупованих територій», - зазначив Арсен Старченко.

Він зауважив, що з початку війни компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» передала військовим, благодійним організаціям та жителям деокупованих територій близько 416 тонн продовольчих товарів, 32 тонни засобів індивідуальної гігієни й побутової хімії, 27 тонн непродовольчих товарів.

Більше фото