Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ізюмські «Пункти Незламності» продовжують оснащувати усім необхідним

Ізюмські «Пункти Незламності» продовжують оснащувати усім необхідним

У деокупованому Ізюмі працюють 4 «Пункти Незламності».

Приміщення оснащені генераторами, мають запас продуктів харчування та медикаментів. До «Пунктів Незламності» подали централізоване опалення. На випадок аварій є буржуйки та дрова, аби люди мали змогу обігрітися. 

«Червоний Хрест» передав меблі і продукти харчування саме для цього Пункту. Бракує тільки Starlink, щоб він був повністю оснащений. Ми чекаємо на них, невелику партію. І сподіваємось, що майже всі «Пункти Незламності» по Харківській області будуть мати Starlink і доступ до Інтернету», - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. 

Одночасно такий «Пункт Незламності» може вмістити до 100 людей. Нині у місті є світло. Тож, розповідають місцеві, до Пункту ходять, аби обігрітися та поспілкуватися із сусідами. 

«Зараз у будинках майже все є – вода, тепло, газ і світло. Люди ходять, але не багато. Ми тут у холодні дні гріємось та із сусідами спілкуємось. Пункт оснащений усім необхідним. Зручно та спокійно», - розповідає місцевий житель Олександр Шидловський. 

Нагадуємо, що на Харківщині вже облаштовано 305 «Пунктів Незламності», готових до цілодобової роботи. Знайти найближчий можна на сайті nezlamnist.gov.ua або за допомогою чат-боту @nezlamnistbot.