Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 20 грудня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 20 грудня

Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Зокрема, завдали ракетних ударів і по Ізюмщині.

Напередодні від інтенсивного ворожого вогню потерпали Вовчанськ та села Вовчанської громади: Стариця, Гатище та Вовчанські хутори. За попередніми даними, постраждалих не було.

З артилерії ворог гатив по Куп’янщині у тому числі і по районному центру. В селищі міського типу Дворічна горів житловий будинок.

Близько 2 години ночі окупанти обстріляли Ізюмський район. Ракетні удари окупантів спричинили масштабну пожежу на цивільному об’єкті промислової інфраструктури. Постраждалих не було. На місці працюють рятувальники.

«300 днів повномасштабного вторгнення росіян наші ЗСУ мужньо боронять Харківщину. Окупанти поливають позиції захисників із мінометів та артилерії, але хлопці та дівчата не віддають жодного сантиметра українських територій. Віримо в Перемогу і дякуємо Збройним Силам України!», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.