Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов перевірив роботу Пунктів Незламності в Золочівській громаді

Євген Іванов перевірив роботу Пунктів Незламності в Золочівській громаді

На Харківщині наразі розгорнуто більше 300 таких пунктів. 17 Пунктів Незламності працює в Золочівській громаді Богодухівського району.

Один із Пунктів Незламності в Золочівській громаді розташований у Центрі первинної медичної допомоги.

«Це гарний приклад для інших пунктів – є потужний генератор, інтернет «Старлінк», опалення, теплі речі й інші умови, щоб люди могли тут перебувати, - зазначив заступник начальника ХОВА. - Ми постійно працюємо над збільшенням кількості Пунктів Незламності та їх укомплектуванням, особливо генераторами та «Старлінками». Наша кінцева мета – щоб кожен пункт був однаково забезпечений усім необхідним».

Начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко повідомляє, що інші два пункти розташовані в приміщеннях селищної ради та пожежної частини. У старостинських округах місця на випадок блекауту також облаштовані в адмінбудівлях і медичних закладах. 

«Наразі такої кількості Пунктів Незламності для жителів громади достатньо, хоча в разі потреби ми маємо резервні місця для відкриття додаткових пунктів», - говорить Віктор Коваленко.

За словами начальника Богодухівської РВА Анатолія Рисцова, Пункти Незламності району забезпечені всім необхідним. По мірі надходження генераторів та іншого обладнання кількість таких пунктів збільшуватимуть.

«Зараз ми зосереджені на інформуванні місцевого населення про Пункти Незламності. Надаємо адреси, розповідаємо про режим роботи тощо», - зазначив Анатолій Рисцов.