Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов привітав прокурорів Харківщини з професійним святом

Олег Синєгубов привітав прокурорів Харківщини з професійним святом

Начальник ХОВА вручив почесні відзнаки працівникам Харківської обласної прокуратури.

Звертаючись до представників прокуратури, Олег Синєгубов подякував за роботу під час повномасштабної війни, зокрема в найтяжчий її період - у лютому, березні, квітні. 
 
“Завдяки вашим професійним зусиллям відбувається фіксація злочинів російських окупантів на нашій землі, а міжнародні судові юрисдикції мають змогу вивчати ці злочини й відповідно реагувати на них. Я переконаний, що спільно ми досягнемо нашої основної мети - перемоги над російськими окупантами", - сказав начальник ХОВА. 
 
Олег Синєгубов передав подяки голови Харківської обласної військової адміністрації прокурорам відділів Харківської обласної прокуратури Світлані Лютій, Дар'ї Кадацькій та В'ячеславу Горічку.
 
За словами керівника прокуратури Харківської області Олександра Фільчакова, з початку повномасштабного російського вторгнення 17 працівників прокуратури добровільно пішли на фронт і зараз боронять нашу державу. 
 
“На жаль, непоправні втрати не минули й наш колектив. Загинула наша колега, працівниця Куп’янської окружної прокуратури Олена Маслич, яка з першого дня деокупації віддано виконувала свої службові обов'язки, документувала факти збройної агресії російської федерації на території району”, - сказав Олександр Фільчаков.