Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Куп'янщині у 147 населених пунктів повернули світло, у 93 - відновили постачання газу

На Куп'янщині у 147 населених пунктів повернули світло, у 93 - відновили постачання газу

Етапи ремонтних робіт, що відбуваються на Куп’янщині, сьогодні обговорили на нараді під керівництвом начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Керівник обласної військової адміністрації наголосив, що питання функціонування систем критичної інфраструктури та соціальних послуг у деокупованих населених пунктах є одним із пріоритетних і його розв’язанню приділяється особлива увага.

“Ми, звичайно, будемо концентрувати наші апаратні наради на питаннях, перш за все, стабілізації ситуації із забезпечення наших деокупованих територій”, - підкреслив Олег Синєгубов.

За словами першого заступника начальника Куп’янської районної військової адміністрації Андрія Канашевича, станом на 15 листопада в районі вже електрифіковано 55% населених пунктів. 

“Тимчасово без електрики залишаються мешканці Дворічанської та Петропавлівської громад, де проведення відновлювальних робіт ускладнене через обстріли російських окупантів. Всього в Куп'янському районі електрифіковано 147 населених пунктів з 269”, - розповів Андрій Канашевич.

Триває відновлення газопостачання. Всього у районі газифіковано 93 населені пункти. Через обстріли окупантів тимчасово без водо- та газопостачання залишаються мешканці Дворічанської, Курилівської та Петропавлівської громад. 

Майже на всій території Куп’янського району відновлено мобільний зв’язок. Також відновлено роботу “Укрпошти” у Великобурлуцькій, Кіндрашівській, Куп’янській та Шевченківській громадах.