Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в області станом на ранок 26 жовтня

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в області станом на ранок 26 жовтня

Протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати розташовані біля лінії зіткнення та кордону з рф населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківської області.

Зокрема, як повідомив начальник ХОВА, з мінометів, ствольної та реактивної артилерії були обстріляні Вільхуватка, Бударки, Шевченкове, Стрілеча, Дворічна, Берестове, Першотравневе та інші населені пункти.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби внаслідок ворожих обстрілів поранених серед цивільного населення не зафіксовано. В той же час у Харківському районі біля смт Козача Лопань на міні підірвалася 71-річна жінка, яка пасла кіз. Вона госпіталізована з пораненнями.

“Вкотре нагадую про високу мінну небезпеку в області. Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують роботи з розмінування територій. За минулу добу знешкоджено 291 вибухонебезпечний предмет. Втім, поки розміновуються тільки об'єкти критичної інфраструктури та основні дороги. Закликаю усіх бути максимально уважними та обережними, не ходити в ліси, поля, узбіччями доріг тощо”, - зауважив Олег Синєгубов.

На лінії зіткнення наші військові продовжують вести бойові дії з окупантами.