Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дотримання правил дорожнього руху - запорука збереження людського життя та здоров'я

Дотримання правил дорожнього руху - запорука збереження людського життя та здоров'я

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» презентує соціальну рекламу з безпеки на транспорті та дорогах.

Ознайомитися із фото й відео можна безпосередньо на сайті Фонду - розділ Соціальна реклама. За словами організаторів, особливо важливо звертати увагу на тему попередження дорожньо-транспортного травматизму серед дітей та дорослих напередодні нового навчального року.

Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото-та відеоробіт «Безпечна країна». Контент орієнтований в основному на підростаюче покоління та стосується правил безпечного поводження на вулицях та дорогах, на залізниці, необхідності використання світловідбиваючих елементів у темний час доби.

«У період війни питання безпеки громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, набуло вагомого змісту. Збільшення дорожнього трафіку, пошкодження доріг, встановлення блок-постів, змусило переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях», - говорять у Міжнародному благодійному фонді.

Довідка. Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП», який уже більше десяти років опікується питаннями безпеки на дорогах, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, у рамках національного проекту «Безпечна країна» рекомендує до використання соціальну рекламу з питань безпечної поведінки дітей на транспорті та дорогах для подальшого розміщення її у засобах масової інформації, транспорті, зовнішній рекламі, громадських місцях, вокзалах, при центрах освіти та культури тощо. З додаткових питань звертатися за тел. +38068-466-43-82.