Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов - про ситуацію в Харківській області на ранок 5 липня

Олег Синєгубов - про ситуацію в Харківській області на ранок 5 липня

Начальник Харківської ОВА повідомив, що о 2 годині ночі ворог завдав ракетний удар по одному з навчальних закладів Салтівського району Харкова.

“Частково зазнала руйнувань будівля, від ракети росіяни залишили вирву на території. Жодної військової інфраструктури. На щастя, на території був один охоронець, постраждалих немає”, - сказав Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби ворог із артилерії та РСЗВ обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів.

“Пошкоджені приватні будинки, ставалися займання на відкритих територіях, які ліквідовували наші рятувальники. Вчора внаслідок обстрілів у Кутузівці Харківського району поранена 81-річна жінка”, - розповів начальник ХОВА.

За даними Генштабу, на лінії зіткнення ведуться запеклі бої. На Харківському напрямку ворог зосереджений на стримуванні наших військових.

В районі Ізюма окупанти обстрілювали наші позиції та намагалися вести наступ в напрямку с. Долина. Наші захисники успішно відбили спроби штурму та змусили загарбників відступити з втратами.