Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію в Харківській області станом на 23 червня

Олег Синєгубов – про ситуацію в Харківській області станом на 23 червня

Голова ХОВА наголосив, що минулої ночі російські окупанти продовжували чинити терор та обстрілювати цивільну інфраструктуру в Харкові та Харківській області.

У Харкові вчора близько 23 год були обстріли Індустріального району, сталася пожежа на складських приміщеннях. Попередньо – ніхто не постраждав.

Також вночі знову окупанти обстріляли м. Дергачі, частково зруйновано офісну будівлю.

У Чугуївському районі вночі росіяни обстріляли смт Печеніги, пошкоджено приватне підприємство, сталася пожежа. Обстріли продовжилися і зранку. Зруйновані приватні будинки. За попередніми даними, 7 поранених цивільних, з них 2 дитини, інформація оновлюється.

«На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку російські окупанти намагаються не допустити виходу ЗСУ в тил російського угруповання, що діє на Слов’янському напрямку. Противник вів повітряну розвідку в районах населених пунктів Байрак та Рубіжне. У районі Ізюма ворог намагається створити умови для відновлення наступу в напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ. Наші захисники готові до будь-яких дій агресора, тримають свої позиції, завдають ворогу суттєвих втрат. Україна переможе!», – зазначив Олег Синєгубов.