Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщину відвідав заступник керівника Офісу Президента

Харківщину відвідав заступник керівника Офісу Президента

Кирило Тимошенко оглянув об'єкти цивільної інфраструктури Харкова, які знищили російські окупанти, обласний логістичний штаб, де щодня прибувають тонни гуманітарної допомоги, обласну лікарню, зустрівся із військовими.

Також у візиті взяв участь керівник фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія.

“Сьогодні за дорученням Президента України Володимира Зеленського та Керівника Офісу Президента Андрія Єрмака відвідали Харків. На околицях ідуть бої. Місто з одним із найбільших майданів у Європі — площею Свободи, 44-й день міцно тримає оборону”, - зазначив Кирило Тимошенко. 

Він також зауважив, що до регіону щоденно сюди доставляється 300 тонн гуманітарної допомоги, 100 з них – це продукти харчування.

Крім того заступник керівника Офісу Президента повідомив, що в Харківській області зруйновано 858 об’єктів, з них 628 – цивільних. Та запевнив, що кожен зруйнований дім буде відбудовано. 

“Побували в обласній клінічній лікарні. Зустрілись з військовими – все під контролем, тримаємо оборону!” - сказав Кирило Тимошенко.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов подякував за постійну співпрацю та увагу до Харківщини. 

"Офіс Президента, Уряд та Верховна Рада розробляють низку ініціатив для відновлення нашої області. Це стосується відбудови інфраструктури, підтримки бізнесу та запуску економічних процесів в цілому", - зазначив Олег Синєгубов.