Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найкраща інвестиція в здорове майбутнє – розвиток спортивної інфраструктури області, – Олег Синєгубов

Найкраща інвестиція в здорове майбутнє – розвиток спортивної інфраструктури області, – Олег Синєгубов

Голова ХОДА Олег Синєгубов 12 лютого взяв участь в урочистому відкритті відремонтованого Боксерського клубу «Побідоносець» у Палаці спорту «Локомотив» імені Георгія Кірпи.

До заходу долучилися діти Щастинської обласної санаторної школи (Луганська область) та харківські школярі.

«Якісне життя українців – лише із спортом. Саме з таких локальних проєктів і формується здорова країна, здорова нація. А на 2022 рік за підтримки Президента маємо величезні плани щодо розвитку спортивної інфраструктури області.  Це найкраща інвестиція в здорове майбутнє», – звернувся до присутніх Олег Синєгубов.

Під час відкриття виступила також Генеральний прокурор Ірина Венедіктова, яка ініціювала оновлення Боксерського клубу.

«Ми маємо мотивувати дітей бути кращими. Наприклад, ми сьогодні дивилися на маленьких борців в попередньому залі і дійсно бачили, наскільки вони потужні і сміливі, наскільки вони сильні – ця малеча. Ми відчуваємо, що в нашої країни є надія,  є майбутнє», – зазначила Ірина Венедіктова.

Юних боксерів також привітав чемпіон Олімпійських ігор у Токіо, багаторазовий чемпіон Жан Беленюк та побажав їм успіхів у майбутньому.

«Дуже приємно сьогодні тут перебувати і бачити таку кількість спортивних дітей, за якими однозначно спортивне майбутнє нашої держави. Я хочу сказати вам, щоб ви, в першу чергу, повірили в свої сили, незважаючи ні на які обставини. Треба вірити в свою країну, вірити в своїх рідних і близьких, свого тренера, які постійно поруч, і які постійно роблять все необхідне для того, щоб підтримувати вас і навчати», – сказав Жан Беленюк.