Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов зустрівся з командувачем Оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ Олегом Мікацем

Олег Синєгубов зустрівся з командувачем Оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ Олегом Мікацем

Під час візиту військових до голови Харківської ОДА обговорили питання взаємодії органів місцевої і державної влади та органів військового управління на рівні оперативного командування та командування Харківського гарнізону.

Зокрема, щодо реалізації заходів зі зміцнення обороноздатності країни та матеріально-технічне забезпечення частин та підрозділів Харківського гарнізону, а також інших гарнізонів, які дислоковані на території області.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник відзначив вагому участь голови ХОДА у забезпеченні діяльності підрозділів Харківського гарнізону. На важливості діалогу наголосив і командувач оперативного командування «Схід» Олег Мікац.

«Керівники профільних підрозділів облдержадміністрації мають вживати заходів для подальшого поглиблення співпраці між органами державного управління і командуванням військових підрозділів», - дав доручення голова ОДА Олег Синєгубов.

Також під час зустрічі обговорювали питання забезпечення підрозділів територіальної оборони у місцях постійної дислокації. Із зазначених питань був опрацьований алгоритм та план дій.