Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На порталі «Дія.Цифрова освіта» презентують освітній серіал «Держава без бар’єрів»

На порталі «Дія.Цифрова освіта» презентують освітній серіал «Держава без бар’єрів»

Участь у зйомках взяла Перша леді Олена Зеленська. Серіал містить 6 серій тривалістю 6–10 хвилин, в яких ідеться про різні аспекти безбар’єрності в роботі публічних службовців.

Мета проєкту - пояснити важливість отримання послуг з безбар’єрності кожному, хто цього потребує. І впровадження державою та держслужбовцями доступних і зручних сервісів послуг для всіх без винятку людей.

В Україні проживає майже 2,7 млн людей з інвалідністю, 7,2 млн людей віком від 65 років, щороку приблизно пів мільйона стають батьками. Це значить, що майже третина населення України періодично звертається по адміністративні послуги, і держава повинна кожному в цьому допомагати.

Безоплатно подивитися серіал можна тут.  

Курс Мінцифри створено в межах ініціативи Першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів» у партнерстві з радницею-уповноваженою Президента України з питань безбар'єрності, ГО «Безбар'єрність», НАДС, представниками громадянського суспільства та експертами за підтримки проєкту UNDP Ukraine/ПРООН в Україні «Права людини для України», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії.