Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун ознайомився з ходом робіт на двох об’єктах «Великого будівництва» в Пісочині

Олександр Скакун ознайомився з ходом робіт на двох об’єктах «Великого будівництва» в Пісочині

Під час робочої поїздки до Харківського району керівник Харківської ОДА відвідав два об’єкти Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в пгт Пісочин.

Зараз у селищі під Харковом триває будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу та закладу дошкільної освіти «Теремок».  

Пісочин - у безумовних лідерах із "освітянського" «Великого будівництва» на Харківщині. 

«Новий корпус дитсадка «Теремок» дасть можливість збільшити кількість місць для дошкільнят у Пісочині на 120. І це вже не перший дитячий освітній заклад, який у Пісочині будується в межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Тут уже понад рік працює збудований з нуля надсучасний освітній комплекс у мікрорайоні "Надія". На початку роботи цього закладу його особисто відвідував Президент України», - відзначив Олександр Скакун. 

Зараз у новій будівлі дитсадка вже повністю готові два поверхи будівлі, тривають фасадні роботи та роботи з підведення зовнішніх інженерних мереж і внутрішнього оздоблення. Паралельно облаштовують покрівлю. 

Тривають роботи і в ФОК «Мобіль», до якого прибудовують басейн. 

«Тут будуть 2 басейни: один – для дорослих, інший – для малечі. А ось для занурення у воду маломобільних груп населення будуть спеціальні пристосування», – повідомив заступник голови ХОДА Михайло Харнам. 

Басейн матиме дві зони: дорослу розміром 25х13 метрів (глибина – 1,8 м) та дитячу – 10х6 метрів (глибина – від 30 до 70 см). Також на другому поверсі ФОКу планується хореографічна зала та адміністративно-побутова зона. 

Нагадаємо, під час робочої поїздки до Харківського району Олександр Скакун також відвідав реконструйоване приймальне відділення Мереф’янської лікарні, яке також відновили завдяки «Великому будівництву».