Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун привітав працівників обласної прокуратури з професійним святом

Олександр Скакун привітав працівників обласної прокуратури з професійним святом

Керівник ХОДА взяв участь в урочистих зборах з нагоди Дня працівників прокуратури України.

Вітаючи працівників Харківської обласної прокуратури, Олександр Скакун відзначив, що Харківщина є стабільним регіоном із чіткими вертикалями влади. І в цьому, за його словами, величезна заслуга органів прокуратури.

«Наразі ми всі знаємо, що ви переживаєте такий непростий час – час реформування. Це новий виклик і органам прокуратури в цілому, і кожному з вас – тим, хто перебуває в цій залі. Бажаю вам упевнених перемог. Головне – це життя ваших рідних, ви стоїте і на їх захисті в тому числі. Тому дай бог вашим сім'ям щастя, розуміння і впевненості в завтрашньому дні», - звернувся до зібрання керівник ХОДА. 

Керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков зауважив, що цього року святкування є історичним, адже відзначається 30-річчя з часу створення прокуратури Незалежної України. Крім того, за його словами, професійне свято співпало із завершенням реформи органів прокуратури. 

«Тепер ми можемо з вами вдихнути на повні груди та більш ефективно працювати на благо нашої Батьківщини. Сьогодні це подія не тільки загальнодержавного значення – це дійсно історична подія для нашого регіону, тому що в цьому залі таким складом ми не збиралися майже 10 років. Дуже вдячний нашим гостям, які прийшли привітати нас», - сказав Олександр Фільчаков.