Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Балаклії відкриють сучасний басейн у межах Програми Президента «Велике будівництво»

У Балаклії відкриють сучасний басейн у межах Програми Президента «Велике будівництво»

Басейн розташовуватиметься у спортивно-оздоровчому комплексі «Вимпел» і матиме глибину від 1,5 до 4 метрів.

Реконструкція спорткомплексу «Вимпел» проводиться у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Так, у 2021 році за планом мають реконструювати першу чергу, зокрема басейн, а наступного року реалізовуватимуть другу та третю черги – спортивну та фітнес-зали.

Окрім цього, заклад стане енергоефективним, оскільки відтепер теплопостачання там відбуватиметься з використанням теплових насосів. До того ж буде утеплено фасад будівлі.

Представник підрядної організації Максим Арсеньєв зазначив, що наразі у спорткомплексі вже ведуться внутрішні роботи: монтаж плитки, гіпсокартону тощо.

«Утеплюється фасад – дві сторони, уже змонтовані композитні панелі. Роботи йдуть згідно з проєктом», - сказав Максим Арсеньєв.

Нині на об’єкті працює 63 співробітники. Вони вже розпочали роботи в підвальному приміщенні, де встановлять вентиляцію, кондиціонування та опалення.

«Приблизно на 90% змонтовані комунікації: вода, каналізація, вентиляція. Скоро маємо закінчити роботи першої черги», - розповів Максим Арсеньєв.

Також ведуться роботи з прибудови ліфту для малорухомих груп населення. Зокрема, враховані всі вимоги інклюзивності для душових кабін і санвузлів, роздягалень тощо.

«По ліфту ведуться роботи згідно з графіком, цього тижня будемо заливати монолітні перекриття, обладнання закуплено, перебуває на складі», - додав представник підрядної організації.