Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде виставка етнічних німців України, присвячена 80-річчю Депортації німецького населення

У Харкові пройде виставка етнічних німців України, присвячена 80-річчю Депортації німецького населення

Виставка «Зустріч поколінь» працюватиме з 5 по 14 листопада. В експозиції представлені понад 60 робіт у різних жанрах і техніках: акварель, живопис, графіка, фотографія.

Учасники виставки – художники з різних міст України: Лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка С. Семерньов (м. Миколаїв), П. Алєксєєв-Мартін (м. Хмельницький),  заслужений художник України Г. Руфф (м. Донецьк), Т. Юшко (м. Євпаторія), Г. Пензарева-Мартін (м. Біла Церква), художники Харькова Євген Карпенко та Олена Эрмантраут.

«Представлений вперше цикл фоторобіт "Німецький Дніпро", "Німецький Київ" та "Німецька Одеса", присвячений найбільш знаковим місцям і пов’язаний з німецькою історією, архітектурою та культурою. Роботи відображають внесок етнічних німців протягом різних років у розвиток Дніпра, Київа та Одеси. Особливістю циклу є те, що всі фотороботи виконані на полотні», - повідомили в Інформаційно-виставковому центрі «Бузок».

Відвідати виставку можна з вівторка до неділі, 11:00-19:00 за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 25 (праве крило ХНАТОБа). Вхід вільний.