Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Чугуєві з’явиться мультифункціональний зал для занять спортом

У Чугуєві з’явиться мультифункціональний зал для занять спортом

У межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» ведуться роботи зі спорудження ФОКу.

Нині у фізкультурно-оздоровчому комплексі працюють над благоустроєм території, також закінчують утеплювати купол. Уже готуються до проведення внутрішніх робіт.

За словами начальниці відділу у справах молоді та спорту Чугуївської міської ради Світлани Лиманської, фізкультурно-оздоровчий комплекс для громади є дуже важливим.

«Ми чекали на нього 8 років. Таких об’єктів у Чугуївській громаді ще не було. Наразі роботи виконані на 65%, йдуть вони в гарному темпі», – зазначила Світлана Лиманська.

У фізкультурно-оздоровчому комплексі буде облаштовано великий мультифункціональний зал для різних ігрових видів спорту: баскетболу, футболу, волейболу, тхеквондо, єдиноборств тощо.

«Це допоможе оживити весь мікрорайон, тобто це такий навіть інвестиційний проєкт, – розповіла Світлана Лиманська. – Чугуїв територіально розташований неподалік від Харкова. Багато наших дітей беруть участь у харківських аматорських лігах. А відтепер Чугуїв займатиме вагоме місце в розвантаженні Харкова. Ми будемо з задоволенням приймати наші обласні змагання або навіть всеукраїнські».

Також тут планують зробити спортивний і тренажерний зали, розмістять сучасні роздягальні та санвузли.

«Уже обговорювали, яка плитка має бути. Також ми обрали, який вигляд матиме фасад – темно-бордового і зеленого кольорів», – сказала начальниця відділу у справах молоді та спорту Чугуївської міської ради.

Також Світлана Лиманська повідомила, що поблизу ФОКу в майбутньому хотіли б побудувати льодову арену в межах Програми Президента «Велике будівництво».

«Ми дуже сподіваємося, що цей проєкт нам вдасться реалізувати завдяки Президентській Програмі. Це дозволить захопити спортом побільше молоді», – зауважила Світлана Лиманська.