Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Куп’янщині завершили капітальний ремонт мосту через залізницю

На Куп’янщині завершили капітальний ремонт мосту через залізницю

У межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на дорозі Куп'янськ – Кругляківка минулого тижня закінчили ремонт шляхопроводу.

За словами голови Куп'янської районної державної адміністрації Валерія Люботи, міст побудували понад 50 років тому і з того часу капітально не ремонтували.

«За Програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" цього року навесні розпочалися роботи з реконструкції шляхопроводу. По ньому проходило дуже багато вантажів і, як будь-яка конструкція, з часом він потребував ремонту. Я дуже вдячний за те, що на наші прохання відгукнулися, були виділені кошти у межах Програми "Велике будівництво". Роботи виконали вчасно і сьогодні жителі міста Куп'янська дуже вдячні за це», - зазначив Валерій Любота.

Також голова РДА зауважив, що цей міст має важливе значення, оскільки він сполучає Куп'янський та Ізюмський райони. Окрім ремонту шляхопроводу, мостовики встановили водовідводи, поручні та сонячні батареї.

«Спочатку на мосту зняли дорожнє покриття і повністю були оголені всі конструктиви, де з'явилися тріщини. Зокрема, тут арматуру захистили спеціальними мастиками, сумішами. Усе це по-новому зачистили і забетонували. Коли ми приїжджали сюди під час самого будівництва, то були дуже приємно вражені ставленням будівельників до своєї роботи, за що їм дуже велика вдячність», - сказав голова Куп'янської РДА.

Більше фото.