Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Пісочинській громаді будують басейн у межах Програми Президента «Велике будівництво»

У Пісочинській громаді будують басейн у межах Програми Президента «Велике будівництво»

Роботи на об’єкті розпочали у вересні 2021 року. Про це під час брифінгу повідомив Пісочинський селищний голова Олег Чернобай.

Прибудова басейну є частиною реконструкції фізкультурно-оздоровчого комплексу, що проходить у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Загальна вартість цього об’єкта становить 69 млн грн. Будівельники дуже активно працюють над басейном. На басейн виділено кошти з державного та місцевих бюджетів для того, щоб безперебійно, швидко і якісно готувався такий важливий інфраструктурний об’єкт. Хочу подякувати за підтримку обласній державній адміністрації. У наступному році ми вже плануємо відкрити басейн», - зазначив Олег Чернобай.

У басейні буде дві зони: доросла розміром 25х13 метрів і дитяча – 10х6 метрів.

«Крім того, на другому поверсі буде велика хореографічна зала. Тобто ми спеціально так запроєктували, щоб був другий поверх. Це набагато функціональніше, адже у такий спосіб ми зможемо використовувати ще одне приміщення. Нині у громаді не вистачає залів для хореографії і для гімнастики, тому ми вирішили, що це має бути не тільки басейн», - розповів Пісочинський селищний голова.

За його словами, цей об’єкт розташований у густонаселеному мікрорайоні. Тож відтепер і діти, і дорослі зможуть займатися спортом для власного здоров’я.

«Здорова нація – це дуже важливо. Необхідно прищепити молоді і дітям любов до спорту. Адже здоров’я дітей – це наше майбутнє», - додав Олег Чернобай.