Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У межах Програми «Велике будівництво» утеплюють Ізюмський ліцей № 2

У межах Програми «Велике будівництво» утеплюють Ізюмський ліцей № 2

Роботи на об'єкті розпочалися місяць тому, за цей час утеплили близько 35% будівлі.

За словами начальника управління освіти Ізюмської міської ради Олексія Безкоровайного, в межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» над утепленням будівлі та заміною даху працюють навіть у вихідні, аби встигнути виконати роботи до холодів.

«Утеплюємо фасад мінеральною ватою. Також нещодавно вирішили збільшити кількість робітників. На цьому об’єкті ми зможемо проаналізувати саме економію коштів на енергоносіях. Якщо порівнювати з іншими закладами, то можна сказати, що економія становитиме приблизно 30%», - розповів Олексій Безкоровайний.

Як зазначила директорка Ізюмського ліцею № 2 Любов Гожа, нині в закладі навчається 457 учнів і працює 63 особи.

«Ізюмський ліцей № 2 розпочав свою роботу в 1929 році. Будівля нашого ліцею зведена в 1966 році. Утеплення приміщення, яке відбувається саме в межах "Великого будівництва", стало приємною новиною для всього мікрорайону, батьків, учнів, педагогічного колективу», - сказала Любов Гожа.

Також директорка закладу додала, що в попередні роки було встановлено енергоощадні вікна й двері, повністю замінено систему опалення та внутрішні інженерні мережі, відремонтовано санітарні вузли та харчоблок.

«Я думаю, що саме такі роботи, які будуть проведені і завершені в межах "Великого будівництва", покращать роботу закладу, а ми будемо далі докладати зусиль до підвищення якості освіти», - підсумувала Любов Гожа.

Учениця 11-А класу та Президент ліцею Ліліана Темрякова зазначила, що завдяки реконструкції школи її зовнішній вигляд зміниться на краще.

«Наш ліцей стане більш презентабельним. Та й у класах стане тепліше та зручніше навчатися. Лише кілька років тому в нас були дерев'яні вікна, а фасад перебував у занедбаному стані. Приємно спостерігати, як сьогодні все змінюється», - поділилася враженнями Ліліана Темрякова.