Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройшов семінар для національно-культурних товариств регіону

У Харкові пройшов семінар для національно-культурних товариств регіону

Мета семінару - активізація участі у конкурсі проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансування з обласного бюджету.

Семінар-тренінг «Проектні активності в діяльності національно-культурних товариств. Секрети написання ефективних грантових заявок» відбувся 17 вересня в приміщенні Fabrika.space в межах виконання заходів обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021-2026 роки, затвердженої сесією Харківської обласної ради від 10 червня 2021 року № 140-VIII.

Організатори заходу – Управління внутрішньої політики Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації ХОДА та ГО «Інститут соціальної політики регіону».

Учасники семінару отримали можливість:

  • обмінятися досвідом щодо реалізації проєктів;
  • отримати актуальні відомості щодо джерел фінансування проєктів;
  • навчитися основам проєктного менеджменту та особливостям підготовки грантових заявок.

Захід відвідали лідери та члени національно-культурних товариств регіону, члени громадської ради при обласній державній адміністрації, представники інститутів громадянського суспільства.

У цьому році Департамент масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації ХОДА планує оголосити та провести конкурс проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, визначити рейтинг найкращих проєктів та розпочати їх фінансування за рахунок коштів обласного бюджету в наступному, 2022  бюджетному році.

Теги