Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Чугуєві на будівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу встановлюють покрівлю

У Чугуєві на будівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу встановлюють покрівлю

Зведення ФОКу відбувається в межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Роботи на об’єкті стартували у травні цього року і зараз завершені майже на 50%.

Заступник Чугуївського міського голови Ігор Кащавцев наголосив, що фізкультурно-оздоровчий комплекс стане «перлиною» Чугуївської громади.

«Програма Президента України "Велике будівництво" надасть можливість додатково залучити наших діточок до занять фізичною культурою. Для нашої громади розвиток спорту є однією з головних цілей. ФОК стане тим місцем, яке полюблять жителі нашого міста», - сказав Ігор Кащавцев.

Наразі будівельники працюють над утепленням куполу і покрівлею. Також робітники займаються територією навколо ФОКу.

«Зараз ведуться роботи з упорядкування території: асфальтування, озеленення, відмостка, місце для паркування автомобілів і освітлення. На об’єкті працює бригада з 15 осіб, благоустроєм займаються ще вісім робітників», - повідомив представник підрядної організації Олександр Нестеренко.

За його словами, у вересні планується завершити покрівлю з утепленням, а з жовтня – перейти до оздоблювальних робіт.

«На першому поверсі ФОКу розташується головна спортивна зала, велика тренажерна зала, дві роздягальні із санвузлами та душовими – жіноча та чоловіча, кімната медсестри. На другому поверсі буде приміщення адміністрації та ще одна спортивна зала, в якій можна організувати боксерську секцію або дитячі розвивальні заняття», - розповів Олександр Нестеренко.

У фізкультурно-оздоровчому комплексі буде можливість займатися мініфутболом, волейболом, баскетболом, тенісом, бадмінтоном тощо.

Закінчити будівництво планують у грудні цього року.

Серед тих, хто з нетерпінням чекає на відкриття фізкультурно-оздоровчого комплексу, - родина Огаркових, що мешкає неподалік. У сім’ї підростає 4-річна донька Інна, яку батьки в майбутньому планують долучити до занять спортом.

«Чудові умови, адже все буде поруч. Можна обрати будь-яку секцію. Це дуже добре, оскільки в нас поруч є лише майданчики для дітей. Але відтепер і підлітки зможуть активно долучитися до спорту», - поділилася враженнями Наталія Огаркова.