Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відновлять роботу Регіональної ради підприємців

На Харківщині відновлять роботу Регіональної ради підприємців

Персональний склад ради не оновлювали з 2016 року. Зустрічі її представників із керівництвом Харківської ОДА також не проходили протягом тривалого часу.

Питання поновлення активної роботи дорадчого органу обговорили під час робочої зустрічі очільник ХОДА Олександр Скакун, голова Регіональної ради підприємців Харківської області Едуард Набока та харківський бізнесмен Олександр Попов. 

«У харківських підприємців завжди є запитання та пропозиції до органів державної влади та місцевого самоврядування. Вони стосуються й регуляторних актів, і питань підтримки бізнесу, які особливо актуалізувалися в період пандемії. Для того, щоб такі питання вирішувалися не хаотично, а системно, безумовно, в нас має бути стабільна та всім зрозуміла комунікація, - відзначив Олександр Скакун. - Регіональна рада підприємців задумувалась як базис для такої комунікації. На жаль, із часом її функціонал був частково втрачений. Зараз нам потрібно оновити персональний склад, залучити до роботи молодих підприємців – не тільки представників великого, але й малого та середнього бізнесу». 

Учасники зустрічі погодили першочергові кроки для відновлення активної роботи ради та ефективної взаємодії із ХОДА. Усі наміри щодо взаємодії та дорожню карту пропишуть у меморандумі між Харківською ОДА, Харківською обласною радою та Регіональною радою підприємців. Цей документ напрацьовується та найближчим часом буде підписаний.