Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роман Семенуха привітав з посвятою в студенти першокурсників харківських університетів

Роман Семенуха привітав з посвятою в студенти першокурсників харківських університетів

31 серпня заступник голови ХОДА відвідав Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна та Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «ХАІ».

Роман Семенуха привітав першокурсників від імені т.в.о. голови Харківської ОДА Олександра Скакуна. Заступник голови облдержадміністрації подякував батькам та вчорашнім випускникам шкіл за свідомий вибір, адже навчання в рейтингових ЗВО Харкова - це відповідальність та важка праця. Також Роман Семенуха побажав студентам витримки та успіхів у навчанні, а закладам - розвитку та процвітання.

«Студентські роки – це незабутній період в житті. І від того, як сьогоднішні першокурсники його пройдуть, буде залежати їхня дорога в майбутнє. Ці діти, які наразі приймають посвяту, народжені в незалежній вільній країні, це нове та абсолютно унікальне покоління. Без перебільшення - майбутнє країни знаходиться в їхніх руках», - сказав заступник голови ХОДА.

Він також наголосив, що харківські ЗВО наразі демонструють гарну динаміку щодо набору студентів. Так, Каразінський університет цього року поповнився 3,5 тисячами першокурсників, а на перший курс «ХАІ» вступили понад тисяча студентів.