Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк узяв участь в урочистій посвяті в студенти майбутніх медиків

Михайло Черняк узяв участь в урочистій посвяті в студенти майбутніх медиків

31 серпня заступник голови ОДА привітав студентів Харківського національного медичного університету з початком навчального року.

Михайло Черняк передав вітання першокурсникам від т.в.о. голови Харківської ОДА Олександра Скакуна та побажав успіхів і самореалізації в професії.

«Наш медичний університет – це є історія, якій понад 200 років, це потужний освітній, науковий, медичний, клінічний центр. Вступ до університету – це важлива подія у вашому житті. Сьогодні для вас – багато викликів: розпочинаючи від коронавірусної пандемії і трансформації системи охорони здоров’я. Тому лише дієві, молоді, ефективні, сучасні люди можуть продовжити і довести до кінця все те, що сьогодні розпочато», - сказав Михайло Черняк.

Зі вступом до університету студентів привітав ректор ХНМУ, професор Валерій Капустник.

«Сьогодні університетська спільнота поповнюється ще одним новим загоном молодих, креативних людей, які у прозорій конкурсній боротьбі вибороли право називатися студентами. Я хочу сказати, що кожен з вас – переможець. Особливо хочу привітати тих трьох студентів нашого ЗВО, які склали ЗНО на 200 балів. Хочу бути впевненим, що саме вони будуть взірцем того, як треба вчитися і як треба досягати позитивного результату», - звернувся до присутніх під час виступу Валерій Капустник.

Також ректор університету наголосив, що майбутні медики повинні бути готовими в будь-яку мить надавати допомогу людині, яка її потребуватиме.

Випускником і викладачем Харківського національного медичного університету є і директор Департаменту охорони здоров’я Харківської ОДА Максим Хаустов.

«Харківський медичний університет – це класичний університет, який виховує найкращих спеціалістів у цьому регіоні. Сьогодні понад 400 студентів поступили на 1 курс. Ми сподіваємося, що ви станете якісними спеціалістами, тому що цей університет здатний на те, щоб вивчити найкращих медиків країни», - зауважив Максим Хаустов.

Більше фото.