Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На перехідному об’єкті на дорозі «Харків - Зміїв - Балаклія - Гороховатка» завершено роботи

На перехідному об’єкті на дорозі «Харків - Зміїв - Балаклія - Гороховатка» завершено роботи

Ремонт на дорозі Р-78 проводять у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг у Харківській області зазначили, що минулого року на ділянці загальною протяжністю 14,2 км було влаштовано вирівнювальний шар асфальтобетонного покриття протяжністю 9 км та верхній шар протяжністю 2,5 км.

У 2021 році виконано всі роботи з основного проїзду зазначеної ділянки дороги Р-78 (від дороги М-03, с. Веселе до виїзду із смт Савинці в бік м. Балаклія).

«Наразі роботи на перехідному об’єкті в 14,2 км дороги Р-78 "Харків - Зміїв - Балаклія - Гороховатка", який розпочали в 2020 році, завершено. Триває введення об’єкту в експлуатацію», - повідомили в САД.

Довідка. Загальна протяжність дороги становить 134,2 км. Дорога побудована в 60-х роках. З того часу до 2017 року капітально не ремонтувалась. З 2017 по 2019 роки було відремонтовано поточним ремонтом окремими ділянками 22 км, з них у повному конструктиві - 14 км.

Крім цього, виконано роботи з поточного дрібного ремонту асфальтобетонного покриття та нанесено нову розмітку на ділянці дороги Р-78 протяжністю 1,2 км, яка збігається в межах смт Безлюдівка (км 4+800 - км 6+000) з вулицею Зміївською, від початку забудови селища (з боку м. Харкова) до світлофорного об'єкта біля вулиці Кооперативної.