Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкрито міст через річку Оріль

Відкрито міст через річку Оріль

Реконструкцію шляхопроводу на дорозі М-18 проводили у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що восени 2020 року розпочали поточний середній ремонт мосту на автомобільній дорозі «Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта» км 147+227 поблизу м. Перещепине на кордоні Харківської та Дніпропетровської областей. У зв’язку з технологією виробництва та необхідністю проведення певних видів ремонтних робіт на мосту рух на ділянці км 143+436 – км 147+670 закрили.

«Було зроблено армування та бетонування накладної плити. Відремонтовано дві консольні підвіски мосту, влаштовано перильне огородження. Виконані роботи з гідроізоляції, влаштовано нижній та верхній шари з асфальтобетону», - зазначили в САД.

Також виконано роботи з піскоструминного оброблення фасаду прогонових споруд та нанесено розмітку.

Залишилося зробити водовідні лотки, пофарбувати ліву частину прогонової споруди і опор.

Довідка. Міст протяжністю 128 погонних метрів не ремонтувався приблизно 70 років. Договором передбачено закінчити роботи у термін до 31 грудня 2021 року. Проте мостовики зазначили, що роботи виконають повністю до 16 вересня.