Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун зустрівся з ветеранами АТО/ООС

Олександр Скакун зустрівся з ветеранами АТО/ООС

23 серпня т. в. о. голови Харківської ОДА зустрівся з Миколою Богданом, Віталієм Гранкіним та Юрієм Селюковим.

Участь у заході взяли також заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Юрій Шпарага та директор Департаменту охорони здоров'я ОДА Максим Хаустов.

Олександр Скакун подякував ветеранам АТО за службу і за те, що вони виборюють незалежність України.

«Напередодні 30-річчя Незалежності України і сьогодні, в День звільнення міста Харкова від нацистських окупантів і День Прапора, вам як представникам захисників нашої держави виголошуємо подяку. Ви віддали багато сил для своєї держави, для збереження спокою на її території. І ми не сумніваємося, що до нас повернеться й та частина територій України, яка зараз є непідконтрольною», - сказав Олександр Скакун.

Він передав ветеранам АТО Віталію Гранкіну та Юрій Селюкову сертифікати на отримання реабілітаційних послуг. А Миколі Богдану вручив сертифікат на грошову компенсацію для придбання житла.

Микола Богдан наголосив, що гордо служив у ЗСУ і в скрутні часи для країни завжди готовий прийти їй на допомогу.

«Я дуже вдячний усім людям, які потурбувалися про нас. Коли мені зателефонували і розповіли про сертифікат, то я спочатку не повірив. Я чекав 22 роки на це житло. Я зовсім не шкодую про те, що обрав професію військового. Навіть коли мене вже скоротили зі служби, я продовжив працювати в ДСНС, а коли країна потрапила в скрутне становище, то я знову призвався в ЗСУ», - розповів Микола Богдан.