Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун зустрівся з харківськими синхроністками - призерками Олімпіади

Олександр Скакун зустрівся з харківськими синхроністками - призерками Олімпіади

Зустріч відбулась 20 серпня.

Участь у заході взяли голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко та заступники голови Харківської обласної державної адміністрації Роман Семенуха, Михайло Харнам та Михайло Черняк.

Т.в.о. голови Харківської обласної державної адміністрації Олександр Скакун зазначив, що національна збірна України з синхронного плавання, яка складається виключно з харківських спортсменок, – це гордість Харківщини. 

«Напередодні 30-річчя Незалежності України ви зробили справжній подарунок країні – завоювали бронзові медалі. Ми пишаємося вами!», - сказав Олександр Скакун.

Він запевнив спортсменок та представників тренерського складу у тому, що обласна державна адміністрація і надалі підтримуватиме команду та надаватиме всю можливу допомогу.

Також Олександр Скакун привітав спортсменок з прийдешніми святами – Днем міста Харкова та Днем Незалежності України.

Нагадаємо, на XXXII Олімпійських іграх – 2020 у Токіо харківські синхроністки завоювали дві бронзові медалі – це перші олімпійські нагороди України з синхронного плавання. Анастасія Савчук та Марта Федіна посіли третє місце в змаганнях дуетів, також бронзову медаль збірна виборола в змаганнях груп.