Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Партнерство громадськості і влади – це та модель взаємовідносин, яку ми впроваджуємо. Михайло Черняк

Партнерство громадськості і влади – це та модель взаємовідносин, яку ми впроваджуємо. Михайло Черняк

18 серпня заступник голови Харківської ОДА взяв участь у круглому столі «Що для тебе незалежність?», присвяченому 30-й річниці Незалежності України.

Захід організовано за ініціативи Українського об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО в Харківській області за підтримки Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Харківської обласної державної адміністрації.

Михайло Черняк привітав учасників заходу та подякував волонтерам та ветеранам АТО/ООС за внесок у становлення незалежної України. Заступник голови ОДА наголосив на важливості ролі інститутів громадянського суспільства у розвитку сучасної правової держави.

«Ми разом з вами пройшли складний шлях. Напередодні 30-річчя Незалежності України ми можемо сказати, що нам є чим пишатися. Проте і є над чим працювати, - сказав Михайло Черняк. – Питання, які стоять перед нами, ми будемо вирішувати спільно, адже ми з вами довели, що разом можемо зробити багато. Партнерство громадськості і влади – це та модель взаємовідносин, яку ми впроваджуємо. Держава - для людей, влада, яка працює для людей, - основні принципи, за якими ми маємо працювати».

Він зазначив, що важливими здобутками незалежної України стало те, що наша країна є повноцінним суб’єктом міжнародних відносин. Що головними цінностями для українців сьогодні є цінності єдності, гідності та свободи, поваги один до одного. 

Під час заходу презентували фільм, до створення якого були залучені громадські активісти, волонтери, учасники бойових дій, державні службовці та люди різних професій.

«У цій стрічці свої думки щодо незалежності висловили люди різного віку, різних професій. Особисто для мене Незалежність - це життя. Незалежність - коли ти вільний, коли вільно можеш висловлювати свої думки та вільно робити, що ти хочеш», - зауважила керівниця ГО «Українське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» у Харківській області Ярина Чаговець.