Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завершується ремонт моста на виїзді з Чугуєва

Завершується ремонт моста на виїзді з Чугуєва

Роботи на штучній споруді км 2+852 дороги Н-26 «Чугуїв - Мілове» проводять у межах Програми Президента України «Велике будівництво».

Міст через річку Сіверський Донець розташований на виїзді з міста Чугуєва у напрямку селища Малинівка. Довжина штучної споруди - 108,94 п.м., рік побудови 1989 - і з того часу капітально не ремонтувався.

У Службі автомобільних доріг у Харківській області зазначають, що роботи на об’єкті розпочато у кінці лютого поточного року.

«Протягом п’яти місяців було проведено ремонт правого та лівого проїзду, а саме: заміна мостового полотна з влаштуванням монолітної накладної плити, гідроізоляції, асфальтобетонного покриття у двох шарах, виконано ремонт опор та прогонових будов», - зазначили у САД.

Крім цього, на мосту встановлено нове перильне та бар’єрне огородження, влаштовано водовідведення та покриття на тротуарах зі зносостійкого сучасного матеріалу.

«Наразі роботи на об’єкті майже завершено. Залишилось нанести розмітку, влаштувати освітлення та прибрати будівельний майданчик», - повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області.