Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Добігає кінця ремонт на ділянці дороги Харків-Зміїв-Балаклія-Гороховатка

Добігає кінця ремонт на ділянці дороги Харків-Зміїв-Балаклія-Гороховатка

Ділянку протяжністю 14,2 км, що проходить від траси М-03 через с. Веселе та смт Савинці, відновлюють у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Роботи на цьому об'єкті розпочали наприкінці літа - 2020.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Харківській області, всією протяжністю дільниці було влаштовано двошарову основу з щебенево-піщано-цементної суміші з додаванням цементу, вирівнювальний шар з крупнистого асфальтобетону, а також 14,2 км верхнього шару з щебенево-мастикового асфальтобетону.

«Зараз тут ще продовжуються роботи з облаштування дороги. Після цього для комфортного та безпечного проїзду залишиться нанести тільки розмітку», - додають у САД.

Виконує роботи підрядна організація ТОВ «Славдорбуд».

Довідка. Загальна протяжність дороги - 134,2 км. Дорога побудована в 60-х роках і з того моменту до 2017 року капітально не ремонтувалась. З 2017 по 2019 роки було відремонтовано поточним ремонтом окремими ділянками 22 км, з них у повному конструктиві - 14 км. Наприкінці літа 2020 року стартували роботи на ділянках загальною протяжністю 14,2 км. До початку 2021 року було влаштовано вирівнювальний шар асфальтобетонного покриття протяжністю 9 км та верхній шар протяжністю 2,5 км.

Фото з розміткою - відремонтовані ділянки минулого року.