Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Питання менеджменту Валківської лікарні буде вирішено. Михайло Черняк

Питання менеджменту Валківської лікарні буде вирішено. Михайло Черняк

30 липня заступник голови Харківської ОДА відвідав Валківську районну лікарню, працівникам якої виплатили заборговану заробітну плату.

Питання заборгованості із заробітної плати у Валківській лікарні від сьогодні повністю вирішено. Як повідомила голова ОДА Айна Тимчук, Харківській обласній адміністрації вдалося знайти механізм, який у взаємодії з місцевою владою дозволив виплатити медикам заробітну плату.

«Голова області Айна Тимчук це питання тримає на контролі. І це стосується не лише нагальної ситуації. Ми робимо все, щоб налагодити менеджмент лікарні таким чином, щоб виплати надалі здійснювалися системно, стабільно та зрозуміло для колективу. Ця лікарня є потужною та дуже важливою для громади», - зазначив під час візиту до лікарні Михайло Черняк.

Заступник голови ОДА підкреслив, що комунікація між лікарнею та обласним керівництвом налагоджена повною мірою. Обласна адміністрація долучатиметься до вирішення будь-яких проблемних моментів, які виникатимуть у медзакладі.

Зокрема, Михайло Черняк відзначив, що важливим є залучення до роботи молодих спеціалістів.

Директор закладу Богдан Носатов повідомив, що Валківська лікарня працює над розширенням своїх послуг.

«Ми завершуємо роботу щодо введення в експлуатацію комп’ютерного томографа. Це розширить наші послуги. Ми зараз формуємо 6 бригад для вакцинації в місті Харкові. У вівторок-середу пройде навчання. Крім того, працюємо над збільшенням кількості пакетів, а саме - щодо паліативної допомоги та реабілітації неврологічних хворих - дорослих і дітей. Ці пакети будуть розглядатися НСЗУ у жовтні», - розповів Богдан Носатов.