Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роман Свічкар у складі збірної посів шосте місце на Олімпіаді

Роман Свічкар у складі збірної посів шосте місце на Олімпіаді

«Золото» Ігор у чоловічій командній шпазі завоювала збірна Японії, тренером якої є відомий харківський фехтувальник Олександр Гарбачук.

Він був чотириразовим чемпіоном Європи та учасником Олімпіади в Сіднеї.

У фіналі японці 45:36 перемогли росіян, які виступають під нейтральним прапором. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ОДА.

Чоловіча збірна України з фехтування на шпагах, з харків’янином Романом Свічкарем у складі, посіла шосте місце. У чвертьфіналі Роман Свічкар разом з Ігорем Рейзліним, Богданом Нікішиним та Анатолієм Гереєм поступилися з рахунком 35:45 суперникам з Китаю. Далі в боротьбі за п’яте місце українці перемогли 45:39 збірну Італії, але, поступившись французам 39:45, посіли шосте місце.

Бронзовим призером стала команда Республіки Корея, яка в поєдинку за третє місце перемогли китайців.

«31 липня вболіваємо за представницю Харківської області тенісистку Еліну Світоліну, яка боротиметься за бронзову медаль Олімпійських ігор. Фінальна серія змагань розпочнеться о 09:00 за київським часом. Матч за третє місце в одиничній жіночій категорії між Еліною Світоліною та Оленою Рибакіною з Казахстану стане другим», - нагадують в Управлінні.

Теги