Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тривають ремонтні роботи на шляхопроводі поблизу Курилівки

Тривають ремонтні роботи на шляхопроводі поблизу Курилівки

Капітальний ремонт виконують у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Мостова споруда була побудована у 1964 році, з того часу жодного разу капітально не ремонтувалась. Протяжність її становить 45,6 метра, ширина наявної проїзної частини 7 метрів. 

Наразі на об’єкті вже виконані роботи зі встановлення тимчасових опор, демонтажу підферменників, влаштування основи під перехідні плити та бетонування шкафних стінок. Про це розповіли на Державному підприємстві «Дороги Харківщини».

«Дорожники продовжують роботи з розбирання монолітної плити, відновлення балок методом торкретування та виконують підготовчі роботи перед бетонуванням перехідних плит та підферменників», - зазначили на ДП «Дороги Харківщини».

Капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю на автомобільній дорозі О-211942 «Куп’янськ – Кругляківка», км 6+915 проводять без зупинки руху транспортних засобів, адже роботи виконуються на одній половині шляхопроводу.

Загалом відповідно до проєкту на шляхопроводі передбачені наступні види робіт: відновлення опор та прогонових будов, влаштування монолітного полотна та гідроізоляції, монтаж нових перехідних плит, влаштування системи водовідведення, встановлення нового перильного та бар’єрного огородження на шляхопроводі та підходах, влаштування асфальтобетонного покриття, влаштування деформаційних швів, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки та встановлення сучасного зовнішнього освітлення.