Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Павло Заліпський встановив рекорди та виграв чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді

Павло Заліпський встановив рекорди та виграв чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Участь у змаганнях місті Бахмут Донецької області взяли близько 200 спортсменів віком до 23 років. За підсумками чемпіонату харківські важкоатлети завоювали 3 золоті, 3 срібні та 1 бронзову медалі.

Серед чоловіків Павло Заліпський став абсолютним чемпіоном у ваговій категорії до 61кг. У сумі двоборства він підняв 270кг (123кг - у ривку та 147кг - у поштовху). Усі три результати стали новими рекордами України серед молоді.

Срібним призером чемпіонату в ваговій категорії до 81кг став Максим Москвін. На його рахунку - 298кг у сумі двоборства (131кг - у ривку та 167кг - у поштовху). У цій само ваговій категорії Антон Марущак став бронзовим призером з результатом 293 кг у сумі двоборства (130кг - у ривку та 163кг - у поштовху).

У командному заліку серед чоловіків-молоді харківські важкоатлети розташувалися на четвертому місці, а перемога була за збірною Донецької області.

Своєю чергою харків’янки показали кращий за чоловіків результат та посіли в командному заліку серед жінок-молоді друге місце.

Чемпіонками України стали Світлана Самуляк та Марія Гангур.

Срібні медалі здобули Аліна Захарченко та Анастасія Власенко.

У командному заліку серед жінок перемогу одержали спортсменки Луганської області, а третє місце посіли важкоатлетки Рівненської області.

Теги