Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Краснокутську відкрили новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

У Краснокутську відкрили новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

Сучасний ФОК створили у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Відкриття спортивного комплексу відбулось 8 липня. Від імені голови Харківської ОДА Айни Тимчук громаду привітав її заступник Михайло Харнам.

«Сьогодні у межах Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" в нашій області будується та ремонтується багато важливих соціальних об’єктів. Серед них є чимало об’єктів медицини: лікарні, амбулаторії, приймальні відділення. Але велика увага приділяється й об’єктам спортивної інфраструктури. Цей фізкультурно-оздоровчий комплекс важливий для Краснокутської громади, він дозволить вивести розвиток спорту на новий етап», - зазначив Михайло Харнам.

На базі новозбудованого спорткомплексу зможуть займатися понад 400 осіб на добу – як дорослі, так і діти. Тут працюватимуть секції футзалу, волейболу, баскетболу, боксу та тенісу, можна буде займатися гирьовим спортом тощо. Для дорослих працюватиме тренажерна зала.

Діти займатимуться спортом на базі комплексу безоплатно, розповідає директор Краснокутської ДЮСШ Анатолій Акімов.

«Тренери найбільше чекали на ігрову залу, щоб мати можливість проводити тренування з футболу, баскетболу, волейболу в осінньо-зимовий період. Тепер ми можемо не лише тренуватися. Розмір зали дозволяє проводити в ній змагання. Ми тепер можемо брати участь в першості області», - ділиться Анатолій Акімов.

Тренер з футболу Краснокутської ДЮСШ Олексій Міколінський наголошує на тому, що зала для занять – дійсно сучасна та відповідає всім стандартам якості.

«Це зала саме для сучасних ігрових видів спорту. Так само за останніми вимогами облаштовані тренажерна і боксерська зали. Тож, сподіваюся, будемо працювати з новим інвентарем - і з новими силами», - говорить Олексій Міколінський.

Дорослі жителі Краснокутська також чекали на відкриття комплексу.

Краснокутчанка Надія Воробйова планує не тільки водити на заняття маленьку доньку, а й сама ходитиме у тренажерну залу.

«Я живу в цьому селищі все життя. Маю маленьку донечку Анастасійку, ми разом з нею і всією сім’єю чекали на відкриття цього комплексу. Тут у наших дітей буде більше можливостей. І я обов’язково буду ходити в тренажерну залу, адже раніше такої можливості в нас не було. Треба було кудись їздити, а це не дуже зручно», - ділиться Надія Воробйова.