Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Ізюмі триває реконструкція приймального відділення Центральної міської лікарні

В Ізюмі триває реконструкція приймального відділення Центральної міської лікарні

Реконструкція відділення проходить у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

7 липня за дорученням голови Харківської ОДА Айни Тимчук з ходом робіт у Центральній міській лікарні Піщанської Богоматері в Ізюмі ознайомився її заступник Антон Деньгуб. Спілкуючись з підрядниками, він наголосив на необхідності дотримання термінів виконання робіт.

Проєктом передбачено ремонт покрівлі, внутрішніх та зовнішніх електричних мереж, систем водопостачання та водовідведення, газопостачання та теплопостачання, ремонт кабінетів та палат для хворих, облаштування системи вентиляції, а також фасадні роботи та упорядкування території. Також у будівлі облаштували приміщення під КТ.

Загальна площа будівлі, що реконструюється, становить майже 380 м кв.

Крім того, на території лікарні у межах проєкту відновили окрему будівлю – для стерилізаційної.

Також у ході робочої поїздки в район Антон Деньгуб ознайомився з ходом будівництва трьох амбулаторій загальної практики – сімейної медицини: в Іванівці, Осколі та Чернещині. Ці об’єкти входять до переліку 15 сільських амбулаторій, які планують добудувати протягом року. Будівництво медзакладів розпочали у 2018 році і обіцяли завершити за рік, проте процес зупинився. У цьому році кошти на завершення робіт були виділені за ініціативи голови Харківської ОДА Айни Тимчук.