Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На мосту дороги «Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта» заасфальтували нижній і верхній шари

На мосту дороги «Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта» заасфальтували нижній і верхній шари

Роботи на шляху М-18 км 147+227 виконують у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

За інформацією Служби автомобільних доріг у Харківській області, поточний середній ремонт мосту розпочали восени 2020 року. 

Станом на липень дорожники виконали демонтаж проїзної частини, армування та бетонування накладної плити, відремонтували дві консольні підвіски мосту, влаштували перильне огородження.

Також виконані роботи з гідроізоляції, влаштовано нижній та верхній шари з асфальтобетону.

Наразі ведуться роботи щодо піскоструминного оброблення фасаду прогонових споруд.

«Незабаром рух буде відкрито. Нагадаємо, що у зв’язку з технологією виробництва та необхідністю проведення певних видів ремонтних робіт на мосту було закрито дорожній рух на ділянці км 143+436 – км 147+670 дороги Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта», - зазначили в САД.

Дорожники планують завершити ремонт до кінця цього року.

Довідка. На балансі Служби автомобільних доріг у Харківській області на дорозі «Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта» км 147+227 поблизу м. Перещепине на кордоні Харківської та Дніпропетровської областей розташовується міст через річку Оріль протяжністю 128 погонних метрів. До відкриття дороги Р-51 «Харків – Красноград – Перещепине» міст забезпечував пропуск транспортних вантажних та пасажирських потоків через р. Оріль в обох напрямках між Харківською та Дніпропетровською областями. За період експлуатації міст зазнав великих пошкоджень, тому його вирішили відремонтувати.