Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Агропідприємствам Харківщини вручили відзнаки за перемогу в 33-ій Міжнародній виставці «АГРО-2021»

Агропідприємствам Харківщини вручили відзнаки за перемогу в 33-ій Міжнародній виставці «АГРО-2021»

На виставці, яка проходила у Києві в червні, Харківська область отримала золоту медаль в номінації «За найкращу виставкову експозицію серед областей України».

2 липня учасникам виставки передали персональні нагороди від організаторів.

Від імені голови Харківської ОДА Айни Тимчук переможців «АГРО-2021» привітав її радник Євген Іванов.

«Це логічний, великий успіх для нашого регіону, який відображує великий потенціал Харківщини. Харківська область займає лідируючі місця за розвитком рослинництва й тваринництва. Хочу зазначити, що такою кількості нагород, як Харківщина, не відзначено жоден регіон України. Ця перемога - заслуга наших підприємств», - зазначив Євген Іванов.

Також золоту медаль за високий рівень якості молочної продукції та вагомий внесок у представленні регіональної експозиції Харківської області отримав ТОВ «Харківський молочний комбінат».

Загалом більше 30 підприємствам Харківщини вручили дипломи.

Євген Іванов також відзначив ефективну співпрацю бізнесу з органами влади і територіальними громадами на Харківщині, що допомагає позитивно презентувати область на рівні держави.

«Створення прозорих законних умов для вашого прогресу - це одне з пріоритетних завдань, які ставить голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук. Ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу», - додав радник голови ОДА.