Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські спортсмени взяли участь у етапі Кубка світу та чемпіонаті Європи з акробатичного рок-н-ролу

Харківські спортсмени взяли участь у етапі Кубка світу та чемпіонаті Європи з акробатичного рок-н-ролу

З 26 по 27 червня у Сочі відбувся етап Кубка світу та чемпіонат Європи з акробатичного рок-н-ролу та бугі-вугі серед пар (дорослі, юніори, юнаки, діти).

В Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА повідомили, що у змаганнях взяло участь понад 400 спортсменів з 15 країн світу.

За результатами виступів збірної команди України (Кубок світу) в категорії «Юніори» (рок-н-рол) 6 місце посіли Назар Діденко і Кіра Тимофєєва (МК ДЮСШ «СК Самміт»). Тренери пари: Олена Слюсар та Владислав Прокошин.

У категорії «Юнаки» (рок-н-рол) 2 місце вибороли Дмитро Потаман і Амалія Криклива (МК ДЮСШ «СК Сенат»). На 3 місці – Георгій Тагайбай і Єлизавета Каверіна (МК ДЮСШ «СК Сенат»). 6 місце посіли Олександр Ляшенко та Аделаїда Кушка (МК ДЮСШ «СК «Сенат»). Тренерами цих пар виступили Сергій Ляшенко та Наталія Проскуріна.

У категорії «Діти» (рок-н-рол) 4 місце отримали Ярослав Слюнін і Евеліна Субачева (СК «Рапід»). Тренери пари: Анастасія Паньшина та Сергій Гуменюк. 5 місце – Станіслав Філіпас і Олександра Вітковська (МК ДЮСШ «СК «Сенат»). Тренери пари: Сергій Ляшенко та Наталія Проскуріна.

У категорії «Юніори» (бугі-вугі) 5 місце було за Ігорем Морозовим і Дар’єю Волк (СК «Рапід»). Пару тренував Сергій Гуменюк.

За результатами виступів збірної команди України (Чемпіонат Європи) у категорії «Дорослі» (рок-н-рол) 5 місце посіли Єгор Алєйніков і Дар’я Дмитрук  (СК «Рапід»). Тренерами пари були Сергій Гуменюк, Анастасія Паньшина, Віктор Бубліков.