Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Бузок» запрошує на виставку архітектурної графіки доктора філософії Андрія Даниленка

«Бузок» запрошує на виставку архітектурної графіки доктора філософії Андрія Даниленка

Для відвідувачів виставка «Архітектурні види в лініях» відкриється 1 липня і буде працювати до 7 липня.

Організатори зазначають, що на виставці будуть представлені графічні роботи: архітектурні об'єкти, фрагменти середовища європейських міст і елементи етнографічної спадщини. Ці твори вперше покажуть для харків’ян.

Метою виставки є ініціювання свідомих намірів громадськості щодо збереження історико-культурної спадщини і, отже, заклики щодо захисту духовної складової в час соціально-політичних та економічних європейських інновативних налаштувань та впроваджень.

Довідка. Андрій Даниленко народився 18 листопада 1975 року в Харкові. У 1998 році закінчив Харківський державний технічний університет будівництва та архітектури в галузі архітектури. Протягом 1999-2004 рр. навчався в Університеті прикладних наук Анхальт-Дессау, Німеччина (містобудування та збереження пам'яток). У 2013 році захистив дисертацію у Веймарському університеті «Bauhaus», Німеччина. Практичний архітектурний досвід він здобув в архітектурних бюро та організаціях, наприклад, у відділі містобудування та охорони пам'яток у «МіськБудПроект» міста Магдебург. Працював доцентом в Університеті прикладних наук Анхальт-Дессау. З 2016 року активно займається інтернаціональною діяльністю - координатор та кореспондент німецько-українських відносин в галузі освіти.