Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Велике будівництво» – крута програма, яка допомогла зберегти робочі місця під час пандемії. Президент

«Велике будівництво» – крута програма, яка допомогла зберегти робочі місця під час пандемії. Президент

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав в ефірі програми «VIP з Наталією Мосейчук» на телеканалі «1+1».

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в країні та створює додаткові робочі місця, що особливо важливо під час пандемії коронавірусу. 

«"Велике будівництво" – реально крута реформа в Україні, яка спрацювала. Не дуже багато реформ спрацювало. "Велике будівництво" дало близько 200 тисяч робочих місць. Хоча після першої – впродовж другої хвилі COVID-19 українці втратили майже 350-400 тисяч робочих місць. А "Велике будівництво" повернуло 200», – зазначив Глава держави.

На думку Володимира Зеленського, для будь-якої країни однією з головних реформ є покращення інфраструктури. Зокрема, він нагадав про заяву Президента США Джо Байдена щодо запуску реформи інфраструктури в Сполучених Штатах, бюджет якої – понад 2 трильйони доларів.

Також Глава держави зауважив, що не в усіх українських містах помітні результати програми «Велике будівництво», оскільки там – місцеві дороги, за які не відповідає «Укравтодор». Але поза межами міст українці вже користуються покращеною інфраструктурою.