Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни – переможці та призери чемпіонату України зі стрільби з лука серед юніорів

Харків’яни – переможці та призери чемпіонату України зі стрільби з лука серед юніорів

З 20 по 24 червня у Львові відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів 2001 року народження та молодших.

В Управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОДА повідомили, що у чемпіонаті взяли участь спортсмени з 9 регіонів України. Учасники змагались у категоріях класичного та блочного луку.

У змаганнях серед змішаних команд з класичного луку харків’яни, вихованці КЗ ХМ СДЮСШОР «Комунар» – Ірина Третьякова та Володимир Каменський, вибороли золоті нагороди, випередивши спортсменів зі Львова та Сум. У блочному луці переможцями також стала харківська команда у складі вихованців КЗ ХМ СДЮСШОР «Комунар»: Олени Гриншпун та Тараса Трифанова, срібні та бронзові медалі вибороли спортсмени з Києва та Рівного відповідно.

У класичному луці в особистій першості срібним призером став вихованець КЗ ХМ СДЮСШОР «Комунар» – Микита Дюняшев, він поступився золотом спортсмену з м. Суми. Серед юніорок вихованка КЗ ХМ СДЮСШОР «Комунар» Поліна Звєрєва стала бронзовою призеркою чемпіонату.

У командних змаганнях у класичному луці срібними призерами стала команда «Харківська-1» у складі майстрів спорту України, вихованців КЗ ХМ СДЮСШОР «Комунар»: Микити Дюняшева, Володимира Каменського та Івана Шестаченка. Бронзу здобула команда «Львівська-2», а переможцями стала команда – «Львів-1».

Серед юніорок у змаганнях командної першості бронзу здобула команда «Харків-1» у складі: Олександри Аристової, Валерії Оніщук та Ірини Третякової. Золоті та срібні медалі вибороли львівські спортсменки.

У блочному луці в командній першості серед юніорів срібним призером стала команда «Харківська» у складі: Тараса Трифанова, Андрія Шевченка та Данила Сидоренка.