Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські велогонщики повернулися з Кропивницького з медалями

Харківські велогонщики повернулися з Кропивницького з медалями

З 18 по 20 червня в місті Кропивницький відбулася серія національних стартів з велоспорту МТВ, на якій спортсмени Харківщини завоювали дев’ять нагород, зокрема дві золоті.

Участь в змаганнях брали 155 велогонщиків, які представляли 15 команд з різних областей України. Переможці та призери змагань були визначені в командному чемпіонаті України в індивідуальній гонці на час, в етапі чемпіонату країни з велосипедного шорт-треку, а також в етапах чемпіонату і Кубку України в олімпійському крос-кантрі.

За підсумками змагань збірна Харківської області здобула 2 золоті, 5 срібних та 2 бронзові медалі.

Комплект нагород харків’яни завоювали в командному чемпіонаті України. Перемогу одержали юніори. До складу команди увійшли: Артур Константинов, Ілля Рибін, Роман Кришевський та Владислав Макаров.

Юніорки Карина Гейда, Тетяна Черкашина, Аліса Васильєва та Юлія Дворецька посіли друге місце, а серед молодших юнаків третє місце в складі об’єднаної команди посів харків’янин Роман Циркунов.

Ще одну золоту медаль харківські велосипедисти завоювали на етапі чемпіонату України з крос-кантрі. Артур Константинов випередив суперників та посів перше місце серед юніорів.

Крім того, в цьому виді змагань срібні нагороди вибороли Карина Гейда (юніорки), Тетяна Черкашина (дівчата) та Роман Циркунов (молодші юнаки).

На етапі чемпіонату України з велосипедного шорт-треку Ілля Рибін посів друге місце серед юніорів, а Карина Гейда фінішувала третьою серед юніорок.