Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Користувачам системи BankID відтепер доступні нові можливості

Користувачам системи BankID відтепер доступні нові можливості

На сайті Національного банку оновлено інформаційний розділ про Систему BankID НБУ.

Відтепер для користувачів з’явилася можливість пошуку у списку абонентів за параметрами, що дає можливість швидко знайти потрібну установу – надавача послуг або перевірити чи є банк, у якому відкрито ваш рахунок учасником Системи BankID НБУ.

Створено розділ «Корисні матеріали» та додано відео «Як користуватися Системою BankID НБУ» з покроковою інструкцією для отримання онлайн-послуг.

Для абонентів – учасників системи оновлено інформацію про етапи приєднання, а також додано інструкції з детальною інформацією щодо заповнення необхідних для приєднання документів.

Довідка. Система BankID Національного банку – це державна система віддаленої ідентифікації, яка забезпечує передачу персональних даних користувачів від банку, в якому відкрито рахунок, до суб'єкта, який надає користувачу послугу.

Використовуючи Систему BankID НБУ, громадяни можуть легко та безпечно отримувати доступ до онлайн-послуг, які надають: державні установи та громадські організації; банки та небанківські фінансові установи; комерційні установи.

Для користування Системою BankID НБУ громадянам не потрібно додатково реєструватися, достатньо мати відкритий рахунок у банку, що є учасником системи та мати доступ до мобільного або інтернет-банкінгу свого банку.